Necrològiques del 14 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

BANYOLES

CECÍLIA FIGUERAS TURRO

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Josep Teixidor Jofre. Residia a Banyoles. La cerimònia serà avui diumenge, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sta Maria dels Turers de Banyoles.

BLANES

FERNANDO GUTIÉRREZ ARENILLA

Ha mort als 77 anys. Era casat amb María Romero Padilla. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes.

CALONGE I SANT ANTONI

PAQUI ROS MEDINA

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Julian Osorio Fuentes i tenia tres fills. Residia a Calonge i Sant Antoni. 

IVÁN GUERRA JIMÉNEZ

Ha mort als 43 anys. Era casat amb Sabina Peinazo Medel i tenia una filla. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

CAPMANY

RAMONA LLOSA PAGÈS

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Isidre Llauró Oliveras i tenia dues filles. Residia a Capmany. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Àgata de Capmany.

DOMENY

DOLORS GIMÉNEZ LISON

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Bertomeu Sitjes Torrent. Residia a Domeny. La cerimònia serà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

EL PORT DE LA SELVA

SALVADOR CODES GARCÍA

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Zemfira i tenia una filla. Residia al Port de la Selva - Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Àltima de Llançà.

FIGUERES

DOLORS SAEZ ROCAROL

Ha mort als 68 anys. Era vídua de José López Arias i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

JOAQUIM DE TOCA I DE CIURANA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carmela Prat Gana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LLUÍS DALMÀS SAN

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Marisol Segura Segura. Residia a Girona. La cerimònia serà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JAUME HOHÉ CARRERAS

Ha mort als 71 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

SANTIAGO COQUARD ORIOL

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Assumpció Cama Tarrús. Residia a Girona. La cerimònia serà demà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, al Tanatori Mémora de Girona.

RAFAEL COSTA ARTAL

Ha mort als 62 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà demà passat dimarts, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARGARITA BORRELL GARCIA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Ramon Barti Robelló. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN LLADÓ LLAGOSTERA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Laura Gallego Puerta. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

AGUSTINA ALFONSO GONZÁLEZ

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Jose Ramos Simarro. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

CONCEPCIÓN CASABO SIMON

Ha mort als 74 anys. Era vídua d’Antonio Duset Puigtió. Residia a l’Escala. 

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA ROCA GIRALT

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Joaquim Cortada Armoser. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MARÍA CLARA DELGADO TEJERO

Ha mort als 63 anys. Era vídua de Juan Antonio Ruiz Ruiz. Residia a la Bisbal d’Empordà. 

LLANÇÀ

FLORENTINA BERNAL PALLARÉS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Roura i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, al tanatori Àltima de Figueres. 

MAIÀ DE MONTCAL

MONTSERRAT VIÑAS OLIVERAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Prada Vila. Residia a St Joan les Fonts. La cerimònia serà demà dilluns, a 3/4 de 12 del migdia, al cementiri de Maià de Montcal.

MONELLS

DOLORS PRATS DÍEZ

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Serradell Frou. Residia a Monells. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a la 1 del migdia, a la parròquia de Monells.

OLOT

ANNA BASTIAN DUÑACH

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Isidre Farjas Darnés i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOAQUIM DÍAZ SOLÉ

Ha mort als 92 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 9 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

VICENTE GÓMEZ MUÑOZ

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María Sánchez López i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia serà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

JOSEP MOLAS FONT

Ha mort als 81 anys. Era solter i residia a Olot. La cerimònia serà demà dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

HILARI OLIU PLAJA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Lluïsa Subiranas Malleu. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

CELIA PENIDO SÁNCHEZ

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Herman Angel Corbo Blois. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Llagostera.

RIUDARENES

MIQUEL SOMS JORDÀ

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Oller Carreras. Residia a Riudarenes. La cerimònia serà demà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de St Martí de Riudarenes.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

ROBERT PRUNELL DOMINGO

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Carme Quer Costa. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SALT

MONTSERRAT GARGANTA CANALS

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Antoni Peris Prats. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARTÍN GÓMEZ RAMOS

Ha mort als 72 anys. Tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

ISABEL CASTILLO LÓPEZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Evaristo Castilla Roríguez i tenia tres filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

MARIA LLUÏSA GAFAS TERRADAS

Ha mort als 106 anys. Era vídua de Mariano Fernández Diego i tenia 4 fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

XEVI PRADELL ORTEGA

Ha mort als 36 anys. Era casat amb Beatriu Jimenez Hidalgo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Ripoll.

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

MERCEDES BARRIONUEVORODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Joan Ripoll Costa i tenia dues filles. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

SANTA CRISTINA D’ARO

PILAR PLANAS ISERN

Ha mort als 105 anys. Era vídua de Jaume Canadell Grau i tenia una filla. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al Funerària Empordanesa Àltima de Figueres.

VENTALLÓ

MARTÍ ROS BAUS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Maria Carmen Vegas Romans. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 3/4 d’1 del migdia, a l’església de Santa Maria de l’Om de Ventalló.

VILABLAREIX

PILAR PÉREZ BOET

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Benet Vilalta Expósito. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilablareix.

Subscriu-te per seguir llegint