Necrològiques del 18 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Redacció

ANGLÈS

JOAN CARANDELL TRIAS

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Ter Sitjà. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

ARBÚCIES

RAFAEL MORENO BALLESTEROS

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Salud Baena Lucena. Residia a Arbúcies. La cerimònia serà avui dijous, a 1/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

BÀSCARA

MONTSERRAT FIGUERAS PAGÈS

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Isidre Hurtós Mir. Residia a Bàscara. La cerimònia es farà en la intimitat familiar.

BLANES

MIGUEL CABELLO RUIZ

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Teresa Lucena Arjona. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes.

CALDES DE MALAVELLA

MARIA ESGLEYAS MORELL

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Ramon Clapés Miquel. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CASSÀ DE LA SELVA

FERNANDO MONTIEL AGUILÓ

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

MIGUEL PAJARES CAÑAS

Ha mort als 68 anys. Era solter. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la basílica de Sta. Maria de Castelló d’Empúries.

GIRONA

ANUARIO DEOSDADO QUISPE LAZARO

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

LOLA ESPEJO GÓMEZ

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Manuel Arjona Gallardo. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Girona.

ANTÒNIA BONFILL CARRERAS

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Joan Roset Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DOLORES GARRIDO GARCÍA

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA SÁNCHEZ COBACHO

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Piqué Bonavida. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT

PILAR TORRELLAS FERNÁNDEZ

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Delfo Pascual Elías. Residia a l’Estartit. La cerimònia serà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

OLOT

MANEL GALOBARDES RUBIROLA

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Joaquima Bravo Flores i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

FRANCISCA ROGEL PÉREZ

Ha mort als 83 anys. Era casada amb Antonio Lopera Avila i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

MARIA CABANAS ESPÍGUL

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Nogué Anglada i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia serà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP MARIA DOMÈNECH RUBAU

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Teresa Pons Palmada. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

QUIMETA MINOBAS SERRALLONGA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Ricard Frigola Bonay. Residia a Palamós. La cerimònia serà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Eugènia de St. Joan de Palamós.

PLATJA D’ARO

LORENZO DELGADO DOMINGO

Ha mort als 72 anys. Tenia quatre fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

RIUDARENES

JOSEP BARCELÓ BOS

Ha mort als 76 anys. Tenia tres fills. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Riudarenes.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARIA ALBERTÍ VIDAL

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Rafael Simón Garriga. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DEL LLOR I BONMATÍ

CARME MASFERRER ALBANELL

Ha mort als 74 anys. Era casada amb Àngel Campmajó Solé. 

Residia a Sant Julià de Llor i Bonmatí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Bonmatí.

VIDRERES

ASCENSIÓN PÉREZ ROMERO

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rafael Soto Serrano i tenia tres fills. 

Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint