Necrològiques del 19 de gener de 2024

Consulta les necrològiques d'aquest divendres

Redacció

ANGLÈS

JOAN CARANDELL TRIAS

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Anna Ter Sitjà. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BESALÚ

JUAN RODRÍGUEZ COLLADO

Ha mort als 87 anys. Era casat amb María Ana Ortiz Casado. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església del Monestir de Sant Pere de Besalú.

CASTELL - PLATJA D’ARO

SOFIA GAVRILIK ALEXANDROVNA

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Francisco Javier Barrena Losada i tenia tres fills. Residia a Barcelona. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

ENRIQUETA LLANSÓ CASADEMONT

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Francisco Oliveras Adroher.

Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANTÒNIA BONFILL CARRERAS

Ha mort als 89 anys. Era casada amb Joan Roset Canals. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MARÍA DOLORES GARRIDO GARCÍA

Ha mort als 76 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

ENCARNA SÁNCHEZ COBACHO

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Lluís Piqué Bonavida. Residia a Girona. La cerimònia serà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

MAGDA BARCONS VILA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Masferrer Fonollet. Residia a Hostalric.

LLORET DE MAR

ROSA DE LA TORRE GIMÉNEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco González Ruiz. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL

JOSEP MARIA DOMÈNECH RUBAU

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Teresa Pons Palmada. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

TERESA VIÑOLAS TORRENT

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Casanovas Vilà. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

ROSES

EVE FAJOL

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Salvador Fajol Terrades. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SALT

DOLORES CANO CARRILLO

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Manuel Aguilera Muñoz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MERCÈ RUFÍ BARNÉS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Vicente Romà i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

JAUME PUJOLAR DARDER

«En Sureda»

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Maria Barceló Colls i tenia un fill. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

ASCENSIÓN PÉREZ ROMERO

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rafael Soto Serrano i tenia tres fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Vidreres.

VULPELLAC

JOSEP PRUNELL ALABAU

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Marta Llenas Brugada. Residia a Vulpellac. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vulpellac.

Subscriu-te per seguir llegint