Necrològiques de 20 de gener de 2024

DdG

Esquela M. Rosa Ferrer Dalga 20 1

M. Rosa Ferrer Dalgà / DdG

Maria Rosa Ferrer i Dalgà

Maria Rosa Ferrer i Dalgà / DdG

Juanita Royo

Juanita Royo / DdG

ANGLÈS

MERCÈ MATAS ALSINA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Josep Salvans Duran. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CANTALLOPS

CARME SERRA CANTAL

Ha mort als 76 anys. Era casada amb Martí Pairó Malé. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Cantallops.

CASTELL - PLATJA D’ARO

SOFIA GAVRILIK ALEXANDROVNA

Ha mort als 51 anys. Era casada amb Francisco Javier Barrena Losada i tenia tres fills. Residia a Barcelona. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ESPOLLA

PEPITA CALVEROL BARRIS

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Fabra Vidal i tenia dos fills. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Jaume d’Espolla.

FIGUERES

ANTONIO RAMÍREZ NAVARRO

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Carmen Díaz Pérez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

PILAR FRIGOLA PLANAS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Gotarra Recasens. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

GIRONA

MARIA ROSA FERRER DALGÀ

Ha mort als 89 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

HOSTALETS D’EN BAS

JOSEP SOY AMARGANT

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Lourdes Carrera Oliveras i tenia dos fills. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria d’Hostalets d’en Bas.

HOSTALRIC

MAGDA BARCONS VILA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jaume Masferrer Fonollet. Residia a Hostalric.

MARIA ROMERA GARCÍA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joaquim López Blaya. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

MAÇANET DE LA SELVA

MARIA SOLER IGLESIAS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Romaguera Serra. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT

RAIMUNDA SÁNCHEZ-MAROTO

BAUTISTA

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Fernando Labián Rodríguez i tenia quatre fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Esteve d’Olot.

PAU

ALBERT PAGÈS MASÓ

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Neus Bartret Serra i tenia un fill. Residia a Pau. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 3/4 de 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

QUART

MONTSERRAT DURAN MALLOQUÍ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Pousacoma Camps. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Santa Margarida de Quart.

ROSES

EVE FAJOL

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Salvador Fajol Terrades. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ESTER XARGAY MELERO

Ha mort als 63 anys. Era vídua de Carles Hac Mor. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO

JAUME PUJOLAR DARDER

«En Sureda»

Ha mort als 98 anys. Era vidu de Maria Barceló Colls i tenia un fill.

Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SERINYÀ

MARIA REMEI LÓPEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 79 anys. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JAUME PORTERIAS ALABAU

Ha mort als 91 anys. Era casat mb Carmen Martí Bonet. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

ULLASTRET

REMEI TEIXIDOR GIRONÈS

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Màrius Frigola Torró. Residia a Ullastret. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Ullastret.

VERGES

MARIA DOLORS DOMÈNECH

BARBOSA

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Pedro Cayuela Vicente. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VIDRERES

MERCEDES GONZÁLEZ GARCÍA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Manuel Cachinero Bueno. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

VILAJUÏGA

ANTONIA PRIETO ROMERO

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Antonio Pérez Ramos i tenia tres fills. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Vilajuïga.

VILAMALLA

MANUEL ROMERO PACHECO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Carmen Luna Sánchez. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

VULPELLAC

JOSEP PRUNELL ALABAU

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Marta Llenas Brugada. Residia a Vulpellac. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Vulpellac.

Subscriu-te per seguir llegint