Necrològiques de 22 de gener de 2024

ANGLÈS

OLGA BARTRA DARDER

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Enric Torner Puig. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BANYOLES

XICU FELIU PORTAS

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Rosa Pascual Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Melianta, a Fontcoberta.

BLANES

AMADO CARRERAS DOLL

Ha mort als 68 anys. Era casat amb Montserrat Sureda Casamor. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FIGUERES

MARIA NIN ROBERT

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Benicio Carbonera Lafuente i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

PURIFICACIÓN CRUZADO RUBIO

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Matías Vacas Sánchez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

JOSEP SALÓ SAIS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Anna Mª Mayolas Llugà i tenia tres fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

JUAN FERNÁNDEZ GUISADO

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen García Adame. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

SISETA PUIG BOSCH

Ha mort als 90 anys. Tenia dos fills. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

LLAGOSTERA

JOSÉ MONTIEL MONTIEL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Pedraza Puerta. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MAÇANET DE LA SELVA

ALBERTO CORTÉS TORRES

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Juani Muñoz Alos. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori de Maçanet de la Selva.

OLOT

JOSEP SABADELL LÓPEZ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Carmen Molina Monterrubio i tenia dues filles. Residia a a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

VIDRERES

CLAUDIU IULIAN IONEL

Ha mort als 34 anys. Era casat amb Núria Llinàs Joana. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

VILAJUÏGA

MARIA GARCÍA PIEDRA

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Ramon Ortiz Moreno i tenia quatre filles. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilajuïga.

Subscriu-te per seguir llegint