Necrològiques del 24 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Redacció

CALONGE

ISABEL BERMUDO VÁZQUEZ

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Jose Moreno Vega i tenia cinc fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASTELL - PLATJA D’ARO

JEANNINE PAPLEUX

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Jean Kaisin i tenia una filla. Residia a Castell - Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

GERARDO DE UZÍN COELLO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Doris Campero Gira i tenia dues filles. Resida a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

ALBERT SICART ROSANES

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Mercedes Pleyans. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GARRIGUELLA

ENRIQUETA FERRERFÀBREGA POL

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Gifre Nogareda i tenia dos fills. Residia a Garriguella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Garriguella.

GIRONA

ANGELA PUJOL SAGUER

Ha mort als 80 anys. Era casada i tenia un fill. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

RAMONA RODRÍGUEZ UTRILLA

Ha mort als 100 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Sant Feliu.

FINA BERNABÉ CAPEL

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Josep Brugués Feliu. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

HOSTALRIC

JOSEP BRUGADA ALEÑA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Socors Call Buixalleu. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

L’ESTARTIT

JOAN BURGUÉS VILLENA

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Lluïsa Pagès Gasull. Residia a l’Estartit. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ANTONIO VILLODRES PANEQUE

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Cándida Borrego Pino. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

MARIA TERESA COSTA ROS

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Ayach Ribot. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Llagostera.

JOSÉ MONTIEL MONTIEL

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Pedraza Puerta. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MARIA PEDRAZA PUERTA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de José Montiel Montiel. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

MAIÀ DE MONTCAL

RAMON FÁBREGA PRUJÀ

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Àngela Castells Serra. Residia a Maià de Montcal. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Maià de Montcal.

OLOT

ALFRED BLANCO CALVO

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Dolors Vila Llongarriu i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

VICENTA HERNÁNDEZ MARTÍN

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Jonqué Pinsà. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

DOLORS CATEURA VERGÉS

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Josep Samsó Pruneda. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

VALENTÍ PAGÈS RODÀ

Ha mort als 81 anys. Era vidu d’Anna M. Rúbies Guillamet i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria de Santa Pau.

SARRIÀ DE TER

JOSE ANTONIO SERRANO MARTÍNEZ

«Juan»

Ha mort als 72 anys. Era vidu de Maria Dolores Rivas Ruiz. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint