Necrològiques del 26 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Redacció

BANYOLES

FRANCISCO BAHÍ MARCÈ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Anna Maria Tarafa Viñas. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

MARIA PILAR PUIGDEVALL ESPUÑA

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Pedro Casadevall i tenia tres fills. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de l’Assumpta de Bescanó.

CASSÀ DE LA SELVA

ALFONS TEIXIDOR MITJÀ

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Salomé Abras Boadas. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

FRANCISCO SERRANO RUBIO

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills.

Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MIQUEL FIOL LLEONSÍ

Ha mort als 89 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Figueres. Serà incinerat avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.

FRANCISCO SERRANO RUBIO

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Vicenta Muñoz Segura i tenia dos fills.

Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FORTIÀ

TERESA COSTA i PUNTIL

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Xicu Viñolas i Sala i tenia un fill. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

LLUÍS XABADIA ROURA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Antonia Morales Romero. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

JOSEFINA GAHETE MUÑOZ

Ha mort als 71 anys. Era vídua de Jesús Díaz González. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tantori Mémora de Girona.

L’ESCALA

PEPITA CASANOVAS ARMENGOL

Ha mort als 91 anys. Era soltera. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Tours de l’Armentera.

OLOT

JOSÉ DÍAZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 81 anys. Era vidu de Mercè Planella Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

TERESA CISCAR PEDRERO

Ha mort als 73 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ROSA FORÉS BOSCH

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Emili Comeras Casafont. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PORTBOU

MANUEL FLORES SÁNCHEZ

Ha mort als 69 anys. Tenia dos fills. Residia a Portbou. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Portbou.

SALT

PERE OLIVERAS PLANELLA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Rosa Cullell Garangou. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MERCEDES NICOLASA DUESO GALLEN

Ha mort als 95 anys. Era vídua i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

SANT JOAN DE PALAMÓS

JOAN SANYES CORCOY

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Glòria Costa Vilalta. Residia a Sant Joan de Palamós. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

ULTRAMORT

ANNA CALMÓ GATIUS

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Francisco Davesa Grau. Residia a Ultramort. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Ultramort.

VILABLAREIX

JOSEP JUANDÓ CORNELLÀ

Ha mort als 74 anys. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Vilablareix.

Subscriu-te per seguir llegint