Necrològiques del 28 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

ANGLÈS

JOSEP CABALLÉ VILA

Ha mort als 77 anys. Era casat i tenia quatre fills. Residia al Perelló - Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

CALONGE

MARI REYES JEMES

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Santiago Duran Ramos i tenia sis fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

ENCARNACIÓN SÁNCHEZ MARTÍNEZ

Ha mort als 88 anys. Tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASAVELLS

RAMON PARNAU FIGUERAS

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Maria Bonada Artigas. Residia a Casavells. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Casavells, a Corçà.

GIRONA

DACIO FERNÁNDEZ GAGO

Ha mort als 61 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI REGINCÓS VILÀ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Juanola Fàbregas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN JORBA FIGUERAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mara Dolors Campo Vinués. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

RICARDO CONESA FEIJOO

Ha mort als 80 anys. Residia a Girona.

ENRIC BERINI BASSA

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Araceli López Payà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAQUIM MUNDET DE POL

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Teresa Riera i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

L’ESCALA

FRANCISCA PI SAURA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Casadevall Rosès. Residia a l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

PEDRO VIDAL FERNÁNDEZ

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Victoria Lozano Gómez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

ANGELINA PUJOLAR CALAM

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Jaume Buch Juanola i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri.

LLUÍS ESPUÑA FÀBREGA

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

MARIA TERESA NUÑEZ FRANCESCH

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pere Matas Burch. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JORDI NIELL SOLER

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CATALINA SERVIÀ RUBAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Carreras Gispert. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA

DR. JOSEP COMERMA CASAS

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Isabel i tenia un fill. Residia a Peralada - Figueres. La cerimònia serà demà dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ROSES

DIEGO VIEYRA BOSCH

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Montserrat Gallego. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori de Roses.

JACQUELINE COROMOTO MONTIEL ACOSTA

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Americo Urribarri Valecillos. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Roses.

LILIANE CORBELLINI

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Luciano Corbelline. Residia a Roses.

SANTA PAU

ÀNGELA TURÓN MASÓ

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Isidre Masó Compte i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església de Sant Miquel Sacot.

VILAFANT

JOAN CISTERÓ TORRADES

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Rita Vila Porta i tenia dos fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 6 de la tarda, a la parròquia de la Inmaculada de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint