Necrològiques del 29 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

ANGLÈS

ANGELINA FEIXAS QUER

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Melian Parramon i tenia dos fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Anglès.

CALDES DE MALAVELLA

PEDRO MUÑOZ TORO

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria del Prado Moreno Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JUAN JOSÉ GARCÍA CABALGANTE

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Dolores Carretero Félix i tenia dues filles. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

GIRONA

JORDI REGINCÓS VILÀ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Roser Juanola Fàbregas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN JORBA FIGUERAS

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Mara Dolors Campo Vinués. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

JOAQUIM MUNDET DE POL

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Teresa Riera Santús i tenia cinc fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

L’ESCALA

FRANCISCA PI SAURA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Casadevall Rosès. Residia a l’Escala.

ENRIQUE POU CLOTA

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Dolores Batlle Puig. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA PONS CAROL

Ha mort als 64 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LLAFRANC

TERESA MASPONS AULET

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Rovira Massó. Residia a Llafranc. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Rosa de Lima de Llafranc.

OLOT

LLUÍS ESPUÑA FÀBREGA

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 1/4 de 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

TRIFÓ SAGET MUNTADA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Montserrat Serra Frigola i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

CONCEPCIÓ CALLÍS MONELLS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Marcel·lí Padrosa Mir i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

JORDI NIELL SOLER

Ha mort als 73 anys. Era solter. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

CATALINA SERVIÀ RUBAU

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Pere Carreras Gispert. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

CARMEN VALDIVIA COLMENERO

Ha mort als 78 anys. Era casada amb César Toledo Moragón. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA

DR. JOSEP COMERMA CASAS

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Isabel i tenia un fill. Residia a Peralada - Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT

JUAN FRANCISCO GUERRERO PÉREZ

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Antonia Guerrero Martínez. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT LLORENÇ DE LA MUGA

FELIU SOLER SERRA

Ha mort als 75 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Llorenç de la Muga.

Serà incinerat avui dilluns a les 8 del vespre, a la funerària Vicens de Figueres.

SANTA PAU

ÀNGELA TURÓN MASÓ

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Isidre Masó Compte i tenia una filla. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Miquel Sacot.

SARRIÀ DE TER

MAGDALENA PEDRA CAMA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco Diaz Muñoz. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

Subscriu-te per seguir llegint