Necrològiques del 30 de gener de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Redacció

ANGLÈS


ANGELINA FEIXAS QUER

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Josep Melian Parramon i tenia dos fills. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia d’Anglès.

CALDES DE MALAVELLA


PEDRO MUÑOZ TORO

Ha mort als 52 anys. Era casat amb Maria del Prado Moreno Sánchez. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CALONGE


ANTONIO MINGORANCE RODRÍGUEZ

Ha mort als 91 anys. Era casat amb María Cobos Ruiz i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Calonge.

ESPOLLA


MARIA LAGRESA BOSCH

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Font Jou i tenia dues filles. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FIGUERES


GABRIEL MANZANO HERNÁNDEZ

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Wenefrida García Alonso i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


ANTONIA TRAPERO LÓPEZ

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Jeronimo González Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARME FONT JUVENTENCH

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Pere Roca Massó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PACO DELGADO PACHECO

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Manuela Garví. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEFA MONTILLA CAMPOS

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Cuellar Redondo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA


XAVI MORENO MIÑANA

Ha mort als 51 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


MARIA PONS CAROL

Ha mort als 64 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LA PERA


MARIA LLUÏSA MASCARRERAS CASAS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Pere Salvà Xumetra. Residia a la Pera. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de la Pera.

LLAFRANC


TERESA MASPONS AULET

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Rovira Massó. Residia a Llafranc. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Rosa de Lima de Llafranc.

MONTFULLÀ


ANGELINA ARBUSÉ GARANGOU

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Esteve Bosch Reig. Residia a Montfullà, Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

OLOT


EMILI BOIX DOMÈNECH

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Nuri Roch Enrich i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCESC LÓPEZ COROMINA | «EN PACO»

Ha mort als 75 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS


CLARA CAPDEVILA MARRONI

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Palamós. L’enterrament se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, al cementiri de Palamós.

PLATJA D’ARO


JULIO CARRERA CASTRO

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Asunción Lladó Pla i tenia un fill. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Platja d’Aro.

ROSES


MIGUEL RODRÍGUEZ

Ha mort als 70 anys. Era solter. Residia a Roses.

MATI RUBÍ ALABERT

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Óscar Pardo Martínez. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SARRIÀ DE TER


MAGDALENA PEDRA CAMA

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Francisco Díaz Muñoz. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

SILS


LUIS ATIENZA RUIZ

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Marina Muñoz Aguilera. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui , a la 1 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint