Necrològiques de l'1 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Redacció

Carmen Porras

Carmen Porras / .

BREDA


PIETAT BAYÉS MARESMA

Ha mort als 96 anys. Era casada amb Narcís Mola Puig. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Breda.

CALONGE


ANNA ARENAS LEAL

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Ramon Carol Camos. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CELRÀ


CARME BOSCH BOSSACOMA

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Josep Reixach Granés. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

FIGUERES


MARÍA ASCENSIÓN MORENO SÁEZ - «SUSI»

Ha mort als 56 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


MIQUEL MATEU NIERGA

Ha mort als 87 anys. Era solter. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN PORRAS ZAMORA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Emilio Barbero Monleón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA JONQUERA


PAQUITA GÓMEZ CASTAÑO

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Tordera. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de la Jonquera.

LLAMBILLES


PAQUI SANS PUCHE

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Josep Pozo Mir. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

OLOT


CARME ESPUÑA BASSETS

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Josep Morató Juvanteny i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS


ENCARNACIÓN CABRERIZO URÉNDEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de José Morillas Tejada. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

ROSES


MARÍA JOSÉ ALBA BELLAPART

Ha mort als 92 anys. Era vídua. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


PAQUITA RIBAS GORDIOLA

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Anglada Ferrando i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint