Necrològiques del 2 de febrer de 2023

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Redacció

HERIBERTA DEUMAL FORTIÀ.

HERIBERTA DEUMAL FORTIÀ. / DdG

BANYOLES


VICENTE VILCHEZ GUTIÉRREZ

Ha mort als 96 anys. Era vidu d’Isabel Leiva Malagón. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

BESCANÓ


QUIM SOLER GUIX

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Rosa Coma Cuatrecases. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

CORÇÀ


JENNY BIRGITTA SANDBERG

Ha mort als 73 anys. Era vídua de Jaime Rosal del Castillo. Residia a Corçà. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

GIRONA


CARMEN PORRAS ZAMORA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Emilio Barbero Monleón. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP TORRENT CRISTIÀ

Ha mort als 95 anys. Era vidu d’Isabel López Muñoz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HERIBERTA DEUMAL FORTIÀ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Miquel Morillo Gallego. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LA JONQUERA


JUAN CABAS TORRES

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Felisa Ruiz Rubio i tenia tres filles. Residia a la Jonquera. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Jonquera.

PALAFRUGELL


IOAN FARCEAN

Ha mort als 65 anys. Era casat amb Elena Farcean. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA


CATALINA MONT CODINA · «CATRINETA»

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miliu Soler Pujol i tenia tres filles. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Peralada.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


JOSEP MARIA ISERN LLIURET

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Iona Masgrau Reig i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 12 el migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILAMARÍ

MARIA ÀNGELS MENA GUASCH · «SELI»

Ha mort als 87 anys. Residia a Vilamarí-Vilademuls.

Subscriu-te per seguir llegint