Necrològiques del 4 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Redacció

Necrològiques

Necrològiques / .

Necrològiques

Necrològiques / .

Necrològiques

Necrològiques / .

necrològiques

necrològiques / ,

CAMALLERA-SAUS

JOSEP LLOVERAS PUJOL

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Àngels Cortada Simón i tenia dos fills. Residia a Camallera (Saus). La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.

CRUÏLLES - PUIGVENTÓS

MONTSERRAT MERCADER AYMERICH

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Bayó Piferrer. Residia a Puigventós (Cruïlles). La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

FORNELLS DE LA SELVA

MARIA TERESA TARRÉS FONT

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Puigdevall Reixach i residia a Fornells de la Selva . La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cugat de Fornells de la Selva.

GIRONA

IMMA BAYONA PRATS

Ha mort als 69 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MATILDE CAMPMAJÓ SARSANEDAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Jaume Bosch Grau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

L’ARMENTERA

AURORA BADRUNA PLANAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Moisès Gifre Arola i tenia una filla. Residia a L’Armentera. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de l’Armentera.

LLORET DE MAR

DOLORS LLOVERAS COMAS «Lola»

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Raúl Baltrons Austrich i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. 

La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

QUIM PLANELLAS GELIS

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Rosa M. Llongarriu Castanyer i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la sala Polivant del cementiri d’Olot.

ANDREU GUIM GALCERÁN (Pare Carmelita)

Ha mort als 88 anys. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església del Carme d’Olot.

MARÍA ÁNGELES TERROSO PÉREZ

Ha mort als 76 anys. Tenia dues filles i residia a Olot. La cerimònia se celebrarà en la intimitat familiar.

PALAFRUGELL

TONI POZO BENÍTEZ

Ha mort als 58 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES

CARMEN GÓMEZ PLANA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Reda Brunet. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SANT GREGORI

ROSA PUIG VENDRELL

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Trias Parès. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de St. Gregori.

JAUME CASADEVALL SOLER

Ha mort als 58 anys. Era solter i residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SANT JAUME DE LLIERCA

JOAN VERGÉS MARCÉ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Rosa Coll Poch i tenia una filla. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

VILABLAREIX

NARCISO RODRÍGUEZ DE GUZMÁN MARCHÁN

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Soledad Sánchez Rueda. Residia a Vilablareix. La cerimònia serà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

VILA-SACRA

MARIA BADOSA I BRU

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Arnall Mallart i tenia tres fills. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Vila-sacra.

Subscriu-te per seguir llegint