Necrològiques del 7 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Redacció

BANYOLES

MANOLO DÍEZ DE LOS RIOS HIDALGO

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Carmelita Soler Batallé. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Banyoles.

BLANES

LOLITA NICART GARCÍA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Francisco Ramírez Hinojosa. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CALONGE

PAULA LEÓN CORTES

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Fernando Andreu Gelas i tenia quatre fills. Residia a Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

JUAN CIFUENTES PÉREZ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Maria i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

FLAÇÀ

XAVIER MATAMALA SERRA

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Montserrat Pagès Bisba. Residia a Flaçà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la parròquia de Flaçà.

GIRONA

PRUDENCI CABALGA IGLESIAS

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Teresa Machio Martín. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN ROCA ARMENGOL

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Grabulosa Daranas. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA BRUNET TORNAVELLS

Ha mort als 94 anys. Era vídua d’Amadeu Salip Carreras. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LIBERTAD FANEGO CASTILLO

Ha mort als 36 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

LLANÇÀ

GEORGES NOMS ARISTOT

Ha mort als 69 anys. Tenia un fill. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Llançà.

MATA

JUAN MANUEL GARCÍA HERMOSILLA

Ha mort als 82 anys. Era vidu de Ramona Garrido Cabrera.

Residia a Mata - Porqueres. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

NAVATA

AGUSTÍN JIMÉNEZ YUSTE

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Rosa Maria Fortea Chico. Residia a Navata. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

ÀNGEL NIERGA TEIXIDOR

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Montserrat Xiqués Torrent. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

LLUÍS MARIA TARRES CASANOVAS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Dolors Pellicer Pujol. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

PALS

CÈLIA GIRONA DOMÈNECH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Polo Batllía. Residia a Pals.

Subscriu-te per seguir llegint