Necrològiques del 9 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Eduard Bosch

Eduard Bosch / .

Eduard Bosch

Eduard Bosch / .

CASSÀ DE LA SELVA

JOAN LLANDRICH CORREDOR

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Anna Barnés Albertí. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, al tanatori de Cassà de la Selva.

JOAN PIGEM MALLORQUÍ

Ha mort als 76 anys. Era casat amb M. Rosa Paradeda Sala. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

EL PERELLÓ - VILABLAREIX

EDUARD BOSCH ROURA

Ha mort als 78 anys. Era solter. Residia al Perelló, Vilablareix.

FIGUERES

JUANA DÍAZ VALENZUELA

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Bernardo Jiménez Méndez i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia es va celebrar ahir dijous, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

ÀNGEL QUINTANA TENA

Ha mort als 62 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MARI CARMEN PASTOR GONZÁLEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Antonio Mudarra Gómez. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSEP PUIG RIGAU

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Dolors Fernández Espinet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

ANA MARÍA LADERO LÓPEZ

Ha mort als 54 anys. Era soltera. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima de Llançà.

OLOT

DOLORS BATLLE TARRÉS

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Gómez Gómez i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Roc d’Olot.

JUAN QUILES OTERO

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Marta Faja Masoliver i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

PALOL DE REVARDIT

EMÍLIA RIBAS BASSOLS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Pere Badia Arbusà. Residia a Palol de Revardit. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Palol de Revardit.

ROSES

ANTONIO SÁNCHEZ GARCÍA

Ha mort als 76 anys. Era vidu. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.

SALT

SEBASTIÁN GARCÍA PASTOR

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Gema Jiménez Molina. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

PERE GERMILLACH MARGALL

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Lourdes Solés Hosta. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

CARMEN MARTÍN CASADO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de David Pérez Llinàs i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

OSCAR PELLICER GIMÉNEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Mª Jesús López Vioque i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JORDI DESVALLS

JOAN PUIG SAIS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Maria Carme Ribas Julia. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ROSER NIELL ILLAMOLA

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Duch Coll. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

JOAN AMAT CASAS

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Judith Ayala Planas. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TORROELLA DE MONTGRÍ

NÍSIO ARREBOLA BAENA

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Concha Moreno Calvo. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

VILABERTRAN

JOAQUIMA SOLER SARRÓ

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joan Gratacós Clos i tenia un fill. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Vilabertran.

Subscriu-te per seguir llegint