Diari de Girona

Diari de Girona

Necrològiques del 12 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

DdG

Enric Romero Álvarez. DdG

CAMÓS


MONTSERRAT FREIXAS FIGUERAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Portas Gifra. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASTELLÓ D’EMPURIES


MONTSERRAT ROSELL LLOBET

Ha mort als 96 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

FIGUERES


MARIA MORILLAS GALLEGOS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Zamorano Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARLOS GAZAPO VIÑAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Hernández Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GARRIGUELLA


JOSEP M. PARERA GUARDIOLA · «PEPUS»

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Carme Rodrigo Ribas i tenia una filla. Residia a Garriguella. L’acte de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


ENRIC ROMERO ÁLVAREZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Roser Carreras Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Girona.

OLOT


ROSA PUIGMAL FONT

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Emili Serra Pujol i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

RIUDELLOTS DE LA SELVA


FRANCESC PUIGVERT PLANTALECH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Planella Roqueta. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


LOURDES BUXADE GELABERT

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Novella Colomer i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA DEL CARMEN VILLANUEVA PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Antonio Fuentes García i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RAFAEL GUERRERO LÓPEZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Mercedes Bravo Cama i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JORDI DESVALLS


ENCARNACIÓ BAGUÉ VIDAL

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Esteve Pardàs Teixidor. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

SANTA COLOMA DE FARNERS


IGNACIA JARA DÁVILA

Ha mort als 74 anys. Era casada amb José M. Tomillo Calvo i tenia quatre fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SILS


LIBERTO CAÑET REIXACH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Mungé Bardalet. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Compartir l'article

stats