Necrològiques del 12 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Redacció

Enric Romero Álvarez.

Enric Romero Álvarez. / DdG

CAMÓS


MONTSERRAT FREIXAS FIGUERAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Lluís Portas Gifra. Residia a Camós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASTELLÓ D’EMPURIES


MONTSERRAT ROSELL LLOBET

Ha mort als 96 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

FIGUERES


MARIA MORILLAS GALLEGOS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de José Zamorano Pérez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CARLOS GAZAPO VIÑAS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Enriqueta Hernández Roca i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GARRIGUELLA


JOSEP M. PARERA GUARDIOLA · «PEPUS»

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Carme Rodrigo Ribas i tenia una filla. Residia a Garriguella. L’acte de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


ENRIC ROMERO ÁLVAREZ

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Roser Carreras Font. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Girona.

OLOT


ROSA PUIGMAL FONT

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Emili Serra Pujol i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església de Sant Roc d’Olot.

RIUDELLOTS DE LA SELVA


FRANCESC PUIGVERT PLANTALECH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Rosa Planella Roqueta. Residia a Riudellots de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Riudellots de la Selva.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


LOURDES BUXADE GELABERT

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Pere Novella Colomer i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

MARÍA DEL CARMEN VILLANUEVA PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Antonio Fuentes García i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

RAFAEL GUERRERO LÓPEZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Mercedes Bravo Cama i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JORDI DESVALLS


ENCARNACIÓ BAGUÉ VIDAL

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Esteve Pardàs Teixidor. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

SANTA COLOMA DE FARNERS


IGNACIA JARA DÁVILA

Ha mort als 74 anys. Era casada amb José M. Tomillo Calvo i tenia quatre fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SILS


LIBERTO CAÑET REIXACH

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Mungé Bardalet. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint