Necrològiques del 16 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Redacció

Rafel Martí Bronsoms.

Rafel Martí Bronsoms. / DdG

FIGUERES


CARMEN TORAL MARTÍNEZ · «CARMETA»

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Miguel Pin Ortiz i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


RAFAEL MARTÍ BRONSOMS

Ha mort als 86 anys. Residia a Girona.

GUILLEM TORTOSA TEIXIDÓ

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Dolors Vendrell Pujol. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ RODRÍGUEZ PARRO

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Juana Romero Aguilar. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


JOSEP PLANA SELRÀ

Ha mort als 83 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

LES PRESES


CARME TEIXIDOR VILA

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Marcelino Marcé Fàbrega i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Pere de les Preses.

PLATJA D’ARO


LUIS IGLESIAS IGLESIAS

Ha mort als 55 anys. Era casat amb Julia Martínez Martínez i tenia una filla. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 6 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA CRISTINA D’ARO


CONSOL GÓMEZ CANO

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Martí Cornellà Muñoz i tenia tres fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia de comiat se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU


JAUME COLLELLDEVALL COLLELLDEVALL

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Naspleda Tarrés i tenia dos fills. Residia a Santa Pau. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Santa Pau.

ULLÀ


JOSEP BATLLE VIADER

Ha mort als 93 anys. Era solter. Residia a Ullà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

VILAFANT


DIONISIO SÁNCHEZ CANELADA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Florentina Asunción Bernal i tenia tres fills. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint