Necrològiques del 18 de febrer

Consulta els obituaris d’aquest diumenge

Redacció

Paquita Font Giró

Paquita Font Giró / DdG

ALBONS

PAQUITA FONT GIRÓ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Gimbernat Vence. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

BANYOLES

CARME PINART TOMÀS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Jaume Figueras Verdaguer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.

BESCANÓ

DOLORS SANS GUIXERAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Ramon Prats Surós. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Cellera de Ter.

PALAFRUGELL

PEPA DURÁN MARTÍNEZ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de José Sánchez Romero. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

JOAN MASCARÓS GISPERT

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Colomer Borgoll. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

MANUEL CANO ÁLVAREZ

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Juana Cabezuelo Ortiz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

SANT JORDI DESVALLS

JOSEP BLAVI CASELLAS

Ha mort als 101 anys. Era casat amb Maria Batlle Arbusà. Residia a Sant Jordi Desvalls. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

SILS

VICTORIA BOTA FAIXEDAS

Ha mort als 82 anys. Era vídua d’Alejandro Ferrer Pla i tenia un fill. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sils.

Subscriu-te per seguir llegint