Necrològiques del 20 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Redacció

AVINYONET DE PUIGVENTÓS

JAUME SEBASTIAN PERXACHS

Ha mort als 82 anys. Tenia cinc fills. Residia a Avinyonet de Puigventós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la funerària Empordanesa - Àltima de Figueres.

BANYOLES

MARÍA REINA RODRÍGUEZ

Ha mort als 79 anys. Era vídua d’Isidro de la Fuente Martínez. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

CELRÀ

PEPE PASADAS ROBLES

Ha mort als 79 anys. Era vidu d’Agustina Martín Navas. Residia a Celrà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Feliu de Celrà.

CRUÏLLES

MARIA TERESA PUJADAS RUHÉ

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Esteba Soler. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

FIGUERES

MARTÍ FONT JUANOLA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Busquets Ametller i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ISABEL GARCÍA RIOS

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Ginés Guillen Moreno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Palau-sacosta de Girona.

MARIBEL DE PEDRO AGUSTÍ

Ha mort als 81 anys. Era casada amb Víctor Merino Jiménez. Residia a Girona. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

LUIS GARCÍA ARTERO

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María Cerezo Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

MONT-RAS

ANNA MARI GARCIA CISTERNA

Ha mort als 70 anys. Era casada amb Diego Lobo Expósito. Residia a Mont-ras. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

OLOT

ROSA ANDRÉS DE LA ROSA

Ha mort als 97 anys. Era vídua d’Ignacio Marín Cruz i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAN FIGUERAS ESTRACH

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Nativitat Romo Rissech i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSÉ CABRERA PÉREZ

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Encarna Gallego Real. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint