Necrològiques del 21 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Redacció

Montserrat Duch

Montserrat Duch / .

ANGLÈS

JOAN BELLVER MARQUÈS

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Anna M. Serrat Pont. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CALDES DE MALAVELLA

LLUÏSA PUJADAS ROCA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Bonaventura Tresserras Muxach. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

CANTALLOPS

ANDREU NAVARRETE PASCUAL

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Peix Blay i tenia dos fills. Residia a Cantallops. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Cantallops.

CRUÏLLES

MARIA TERESA PUJADAS RUHÉ

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Esteba Soler. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

FIGUERES

MARTÍ FONT JUANOLA

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Teresa Busquets Ametller i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

PEPITA CRUAÑAS FAJAS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Joan Agustí Casals i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

MONTSERRAT DUCH SIMON

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Narcís Isern Mandereau. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JORDI AMER COLOMER

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Gemma Alemany Bonhome. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LLAGOSTERA

LEANDRO MOYANO RUBIO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Carmen Pérez Ortega. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Llagostera.

S’AGARÓ

ENRIQUE SERRANO VIZCAINO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb María Carmen Martínez Sánchez i tenia tres fills. Residia a S’Agaró. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

VILAFANT

JAUME JORDÀ CASADEMONT

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Mª Francisca Ramos Camacho i tenia dues filles. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint