Necrològiques del 23 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Redacció

ANGLÈS

MARIA ROSA CAÑABATE FREIXAS

Ha mort als 71 anys. Era casada amb Joan Triola Oliveras. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

CALONGE

JOSEP MOSCOSO AGUILERA

Ha mort als 65 anys. La seva parella, Isabel Caritg Bayé. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

CASSÀ DE LA SELVA

GERARD VILÀ CASELLAS

Ha mort als 88 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JOSÉ MÁRQUEZ BARROS

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Cumbraus Dapena. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

FRANCISCO PRAT RIUS

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Maria del Carmen Jou. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’1 del migdia, a la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.

GIRONA

CONCEPCIÓ MARCÉ RIPOLL

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Josep de Girona.

WILSON MURILLO PALACIO

Ha mort als 48 anys. Era casat amb Alexander Martínez Piedrahita. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN MASALLÉ FERNÁNDEZ

Ha mort als 63 anys. Era casat amb Maria Nieves Ortega Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ COMINO REDONDO

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Maria Dolores Sola Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS MASSEGÚ GIBERTA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Bobés Canadell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR ASSO COLL

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Conxita Batlle López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT LLORÀ NUALART

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Llumbart Sans. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

HOSTALRIC

ORIOL SALA IGLESIAS

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Maria Dolores Massachs Iglesias. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

L’ESCALA

CARLOS BRAVO DUARTE

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Concepción Sastre Sureda. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

JOAN TARRÉS SUREDA

Ha mort als 60 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

JAUME PUIG FERRER

Ha mort als 64 anys. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

SALT

RAMONA BUBÉ MOTJÉ

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Jaume Xifra Ponce.

Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Cugat de Salt.

CARME DORCA JULIÀ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Josep Reixach Pallarols. Residia a Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

SARA VENTÓS CERVERA

Ha mort als 72 anys. Tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 d’11 del matí, a l’església parroquial de Selva de Mar.

SANT JULIÀ DE RAMIS

NARCÍS BALLADA SALA

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Maria Soler Massos. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORTELLÀ

CARMEN PAREJA ESPEJO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Silvestre Serrat Masdeu. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Santa Maria de Tortellà.

Subscriu-te per seguir llegint