Necrològiques del 24 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Redacció

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

JOSÉ MÁRQUEZ BARROS

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefa Cumbraus Dapena. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la Basílica de Castelló d’Empúries.

FIGUERES

TERESA RODRÍGUEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Medardo Fernández Juárez i tenia un fill. Residia a Perpinyà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

GIRONA

JOSÉ COMINO REDONDO

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Maria Dolores Sola Cortés. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

DOLORS MASSEGÚ GIBERTA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Bobés Canadell. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SALVADOR ASSO COLL

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Conxita Batlle López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MONTSERRAT LLORÀ NUALART

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Esteve Llumbart Sans. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

Mª DOLORS MAYORGA HONRADO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Carlos Martínez Pradel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 12 el migdia, al tanatori Mémora de Girona.

TOMÀS CALDAS ROVIRA

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Joaquima Vendrell Teixidor. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JOAN TARRÉS SUREDA

Ha mort als 60 anys. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LES PLANES D’HOSTOLES

ENRIQUETA CLIMENT BAIG

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Joan Coma Canal i tenia una filla. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLAGOSTERA

MERCÈ BOADELLA ESPLUGA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ventura Paradeda Pla. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

LLAMPAIES

MIQUEL GALÍ ARMENGOL

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria José Morales Cáceres. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Llampaies.

LLORET DE MAR

ROSARIO MARTÍN GARCÍA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jerónimo Escot Moreno i tenia sis fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

OLOT

BLAS CONDE SERRAT

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Estel Giménez Casadevall i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PUJALS DELS CAVALLERS

TERESA FERRER NOGUER

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Jaume Oliveras Domènech. Residia a Pujals dels Cavallers. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Pujals dels Cavallers, a Cornellà del Terri.

SALT

MARIA MESA HERNÁNDEZ

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Lluís Rigau Viñolas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ADROHER POCH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Vidal Arisó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà passat dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

VIDRERES

FRANCISCA FERNÁNDEZ TENA

«La Kika»

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Tena Morillo i tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

VILA-SACRA

ROSA TRILLA SABA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Robert Moner Cordomí i tenia una filla. Residia a Vila-sacra. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Vila-sacra.

Subscriu-te per seguir llegint