Necrològiques del 25 de febrer de 2024

Consulta les defuncions d'aquest diumenge

Redacció

BLANES

RAMON LLAVINA FONTANELLA

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Lluïsa Marcó Tortosa. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, 3/4 de 10 del matí, a l’església parroquial de Santa Maria de Blanes.

BLANES-CASSÀ DE LA SELVA

JORDI MARTÍNEZ RUIZ

Ha mort als 65 anys. La cerimònia serà demà dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

GIRONA

Mª DOLORS MAYORGA HONRADO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Carlos Martínez Pradel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 el migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA SAURÍ BESALÚ

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antoni Recasens Roqueta. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

XEVI PERELLÓ MARTÍNEZ

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Consol Márquez Mora. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLAMPAIES

MIQUEL GALÍ ARMENGOL

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria José Morales Cáceres. Residia a Llampaies. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Llampaies.

OLOT

ANTONI CASANELLAS RAMADA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Lluïsa Punsí Gratacós i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a al capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

RENÉE VALMAÑA OLLER

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Leiva Llorens. Residia a Palamós . La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sta. Maria del Mar de Palamós.

SALT

MARIA ADROHER POCH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Vidal Arisó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Cugat de Salt.

VIDRERES

FRANCISCA FERNÁNDEZ TENA

«La Kika»

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Fernando Tena Morillo i tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Vidreres.

Subscriu-te per seguir llegint