Necrològiques del 26 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Redacció

Bertu Pou Castelló.

Bertu Pou Castelló. / DdG

BLANES-CASSÀ DE LA SELVA


JORDI MARTÍNEZ RUIZ

Ha mort als 65 anys. La cerimònia serà avui dilluns, a 2/4 de 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

CAMALLERA


PERE PALOMERAS CASTELLET

Ha mort als 82 anys. Era solter i residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Saus.

GIRONA


Mª DOLORS MAYORGA HONRADO

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Carlos Martínez Pradel. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA SAURÍ BESALÚ

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Antoni Recasens Roqueta. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Fornells de la Selva.

XEVI PERELLÓ MARTÍNEZ

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Consol Márquez Mora. Residia a Girona. La cerimònia serà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARIA PORTILLO CASTILLERO

Ha mort als 92 anys. Era vídua d’Antonio Polo Morgado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


BERTU POU CASTELLÓ

Ha mort als 88 anys. Era solter i residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al cementiri de Sant Feliu de Boada.

LES PRESES


RAMÓN FERNÁNDEZ BURGOS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Ignacia Alegre García i tenia dos fills. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de les Preses.

LLADÓ


MANUEL TORRES MOYA

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Carmen Ledesma Acosta i tenia quatre filles. Residia a Lladó. La cerimònia serà avui dilluns, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.

MATA


CARME MIGUEL FARRE

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Campoy Maignon. Residia a Mata. La cerimònia serà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

OLOT


CONCHA GARCIA GONZÁLEZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Emilio Serrano Serrano i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL


ANTONIO ROYÁN AGUILAR

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Rosario Molina Fortes. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

JOAQUIN RUIZ FLORES

Ha mort als 81 anys. Era solter i residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS


RENÉE VALMAÑA OLLER

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Leiva Llorens. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sta. Maria del Mar de Palamós.

SALT


MARIA ADROHER POCH

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Joan Vidal Arisó. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’església parroquial de St Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


EUGENIO CARMONA ROMERO

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Manuela Soriano Moreno i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia serà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a l’oratori del tanatori de St Feliu de Guíxols.

SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR


ESTEVE ESTARRIOLA ARTIGAS

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Trinitat Borrell Puigdemont. Residia a Sant Miquel de Campmajor. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel de Campmajor.

VILATENIM


EDUARDO VÁZQUEZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 83 anys. Era casat i tenia una filla. Residia a Vilatenim. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de la funerària Vicens de Figueres.

Subscriu-te per seguir llegint