Necrològiques del 27 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Redacció

BANYOLES

PERE LEAL RIBES

Ha mort als 73 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BESCANÓ

MARTÍ PRAT PONS

Ha mort als 77 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

BLANES

ELISA BARNÉS NICOLAU

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Escamilla Morales. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

ESPOLLA

CARMEN CULLELL ESPINÀS

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Narciso Geli Calverol i tenia tres filles. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a l’església parroquial d’Espolla.

TERESA SERRA CASTELLÓ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Jaime Geli Calverol i tenia un fill. Residia a Espolla. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Climent Sescebes.

GIRONA

PAQUI BENAVENTE GIL

Ha mort als 52 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

DIEGO RODRÍGUEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Petri González Díaz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MARTA ARBUSSÀ VIDAL

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Manel Riera Arderiu i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

ISABEL HIDALGO HIDALGO

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Juan Rueda Pérez. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

SERINYÀ

ADELA MASSALLÉ TARRÉS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Pujadas Dilme. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Borgonyà, Cornellà del Terri.

Subscriu-te per seguir llegint