Necrològiques 28 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Redacció

BESCANÓ

MARTÍ PRAT PONS

Ha mort als 77 anys. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

BLANES

ELISA BARNÉS NICOLAU

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Antonio Escamilla Morales. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

LLORET DE MAR

ELLEN LANGER STRASSER WEHNER

Ha mort als 85 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

OLOT

ROSA GÜELL GASSÓ

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Josep Masberenguer Sidera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

JUAN AJENJOS FERNÁNDEZ

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Jiménez Gómez i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d’Olot.

SANT JAUME DE LLIERCA

JOSEP MARIA TORRENT BARNADAS «En Teixi»

Ha mort als 64 anys. Era casat amb Montserrat Brunet Serna i tenia tres filles. Residia a Sant Jaume de Llierca. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a l’església de Sant Jaume de Llierca.

Subscriu-te per seguir llegint