Necrològiques del 29 de febrer de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Redacció

BANYOLES

ROSA ROURA PI

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Martirià Surroca Ferrer. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 3/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

BÀSCARA

JAUME TORNABELLS PONS

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Abulí Felip i tenia quatre filles. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a la parròquia de Bàscara.

BESCANÓ

TERESA SOLER CASELLAS

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Josep M. Trias Prat. Residia a Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de l’Assumpta de Bescanó.

BLANES

ISABEL GARCÍA ALBARRÁN

Ha mort als 92 anys. Era soltera. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

JUAN BERNAL BAREA

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Natividad Caballero Valle. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori de Blanes.

FIGUERES

SISCU ARIMON CARRERAS

Ha mort als 63 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al cementiri de Figueres.

ESPERANZA MUÑOZ MUÑOZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Francisco Castaño Vázquez i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ANDRÉS GARCÍA CALDERÓN

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Carmen Risco Galán. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESTARTIT - TORROELLA DE MONTGRÍ

TERESA PUJOL COMAS

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a l’Estartit - Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Anna de l’Estartit.

LLORET DE MAR

ELLEN LANGER STRASSER WEHNER

Ha mort als 85 anys. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar.

OLOT

TERESA PUIGVERT COSTABELLA

Ha mort als 80 anys. Era casada amb Josep Torrent Martí i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 12 del migdia, a l’església del Sagrat Cor Caputxins d’Olot.

PALAFRUGELL

JOSEP MARIA LLORENS BUSSOT

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Rosa Ribot Reig. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

TERESA XICARS FREIXAS

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Martí Salabert Santanach. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PLATJA D’ARO

DORA CENTENO CARMONA

Ha mort als 85 anys. Era vídua d’Antonio Gómez Dávila i tenia tres fills. Residia a Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JORDI BATLLE PONSATÍ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb M. Carme Riera Bentura i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint