Necrològiques del 2 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Redacció

CALONGE

JOAN PARÉS DARNACULLETA

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Joana Casellas Garcia i tenia dos fills. Residia a Calonge. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a l’església parroquial de Sant Martí de Calonge.

FIGUERES

PERE FONT TENAS

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Neus i tenia dues filles. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

CARMEN VALLS MATEU

Ha mort als 104 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

PILAR MASDEVALL REITG

Ha mort als 83 anys. Era vídua de Josep Oms Solà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

MERCEDES ROMERO MOREJÓN

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Alfonso Vázquez Cid. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

MARIA DOLORS FIGUERAS BRUGUERA

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Vador Salvadó Cuartera. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

RUPIÀ

NURI BOLADERAS MASMIQUEL

Ha mort als 87 anys. Era vídua d’Amós Solés Solés. Residia a Rupià. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Rupià.

SALT

DOLORS BOSSACOMA SALA «Lola»

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Plana Colom. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

RUFINO LÓPEZ FUERTES

Ha mort als 62 anys. Era casat amb María Belén García Punzano i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT HILARI SACALM

ANGELINA FONT MOLIST

Ha mort als 85 anys. Era casada amb Josep Moragas Parramon. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PERE BUIXEDA MANSACHS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Borrell Guich i tenia una filla. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

TOSSA DE MAR

PEPE RAMÍREZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Olga Guirado Cebrián i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

VALLCANERA

PAQUITA PORCELL IZQUIERDO

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Joan Cot Rabert i tenia dos fills. Residia a Vallcanera. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Eulàlia de Vallcanera.

VILAJOAN

NARCÍS DORGA BRUGUÉS

Ha mort als 91 anys. Era solter. Residia a Vilajoan. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint