Necrològiques del 3 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

CASSÀ DE LA SELVA

EULÀLIA BARNÉS SUREDA

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Lluís Parera Capdeferro. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

FIGUERES

JOSÉ FÉLIX RISQUEZ RUBIO

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Anna Maria Sánchez Admetlla i tenia tres fills. Residia a Figueres. L’acte de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

MERCÈ PALOMER COLOMER

Ha mort als 103 anys. Era vídua d’Esteve Portas Carbó i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 9 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

PERE PALAHÍ TURÓN

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Llach Miquel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ÀNGELS VENDRELL TARRÉS

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jordi Bosser Quintana. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

ANA MARÍA GUILLÉN GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Antonio Cordón Márquez. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MEDINYÀ

JOSEFA SERRANO SERRANO

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Andrés Galdón Ros. Residia a Medinyà - Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

ROSES

MARIA VIRGILI ROVIROLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres fills. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

SALT

DOLORS BOSSACOMA SALA, "LOLA"

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Josep Plana Colom. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS

PERE BUIXEDA MANSACHS

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Borrell Guich i tenia una filla. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

VIDRERES

DOLORS LLORENTE VARELA

Ha mort als 65 anys. Era casada amb Joan Sureda Bernadó i tenia dos fills. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

Subscriu-te per seguir llegint