Necrològiques del 4 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Redacció

CRUÏLLES

JOSEP SUBIRANA ORIOL

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Cruïlles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Cruïlles.

GIRONA

PERE PALAHÍ TURÓN

Ha mort als 91 anys. Era casat amb Rosa Llach Miquel. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

CARME COSTA TORRES

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Diego Piñero Candel. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

FRANCESC GISPERT VILA

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

MAÇANET DE LA SELVA

AGUSTÍN FERNÁNDEZ FERNÁNDEZ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb María Josefa Fernández Fernández. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Maçanet de la Selva.

MEDINYÀ

JOSEFA SERRANO SERRANO

Ha mort als 89 anys. Era vídua d’Andrés Galdón Ros. Residia a Medinyà - Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Medinyà.

OLOT

ANTONIO SEVILLA JUNCÀ

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Lluïsa Boix Tura i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

ROSES

MARIA VIRGILI ROVIROLA

Ha mort als 91 anys. Era vídua i tenia tres filles. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

TORROELLA DE MONTGRÍ

MONTSERRAT CABALLER ARMENGOL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Jordi Darnaculleta Subirós. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint