Necrològiques del 8 de març de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Redacció

ANGLÈS

MANUEL MARTIR CASTILLEJO

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BLANES

JOSEP PERPIÑÀ PIBERNAT

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Elvira Olivella Pascual. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a Santa Maria de Blanes.

EL PERELLÓ

MANUEL PÉREZ ESTIRADO

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Cándida Berzal Hipólito. Residia al Perelló - Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

FIGUERES

EMILIA RUIZ GIRÓ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Llibori Rubies Jofre i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.

GREGORIO ORTIZ RODRÍGUEZ

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Carmen Donoso Ramos i tenia una filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

AGUSTINA ABULÍ ROURA

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Robert Vilagran Fabrellas. Residia a Fornells de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Fornells de la Selva.

SALT

EMILI CASTELLÓ CAMPDERÀ

Ha mort als 99 anys. Era casat amb Flora Homs Vilà. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

MAIKA RUIZ LOZANO

Ha mort als 57 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOSEP ARNAU PUJOL

Ha mort als 100 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

MARIA GARBANTA FONT

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Damàs Reig Esparrguera i tenia un fill. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià.

VILAJUÏGA

JOSEP MARIA COMPTE VIÑAS

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Maria Mercedes Moren Auger. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Vilajuïga.

Subscriu-te per seguir llegint