Necrològiques del 14 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

ESPONELLÀ


EUGENI PÉREZ SÁNCHEZ

Ha mort als 90 anys. Era casat amb María del Carmen Sánchez Blázquez. Residia a Esponellà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Cebrià d’Esponellà.

FIGUERES


ISABEL GUTIÉRREZ-RAVÉ PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Joan Brugada del Terri i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sarrià de Ter.

GIRONA


MIGUEL DAZA ALIAS

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Benita Rus Cees i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Àltima Gironès de Girona.

MONTSE OLIVERAS SAUBI

Ha mort als 88 anys. Era casada amb Joaquim Buxeda Pujolràs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JOAN BELTRAN QUIRANTES

Ha mort als 84 anys. Era vidu de Purificación Lolo Resco. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


FRANCISCA ARTACHO SARRIA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Manuel Corbacho Romero. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

PAQUITA SERRANO GONZÁLEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Coll Navarro. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

LES PLANES D’HOSTOLES


MILIO COROMINAS GUERRA

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Quimeta Vilalta Carreras. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

MAÇANET DE LA SELVA


MARÍA GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Gregorio Martínez Mora. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Maçanet de la Selva.

OLOT


JOSEP TARRÉS TORRA

Ha mort als 91 anys. Era vidu d’Àngela Colom Colom i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

FRANCISCO ALMANSA CASADO

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Salud Llamas Granados. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL


DIEGO ALONSO TORRES

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Josefa Velasco Sevilla. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, al tanatori de Palafrugell.

SANT ANTONI DE CALONGE


DOMINGO AGRAS RAMON

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Rosa Sala Cantal i tenia un fill. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Antoni de Calonge.

SANT FELIU DE BUIXALLEU


DOLORS COSTA GARRIGA

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Valls Roca. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT HILARI SACALM


JOAN TIMONEDA JUANHUIX

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Maria Gallart Cunill. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

VIDRERES


MARIA MONTSERRAT VALLS GONZÁLEZ

Ha mort als 65 anys. Tenia dues filles. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà dijous, a 1/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

VILAFANT


ÀNGEL PUJOL BURCH

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Encarna Sánchez Martos. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Julià i Santa Basilissa de Corçà.

Subscriu-te per seguir llegint