Necrològiques del 18 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Jaume Juscafresa Camps

Jaume Juscafresa Camps / DdG

Nemesi Solà i Franquesa.

Nemesi Solà i Franquesa. / DdG

BANYOLES


MARIA ANTÒNIA BOSCH DURAN

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Àngel Marina Fuster. Residia a Banyoles . La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

BORDILS


MARIA CAMPS COLL

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Lluís Agustí Padrosa. Residia a Bordils. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve de Bordils.

CADAQUÉS


MARIO FAIXÓ COLL

Ha mort als 79 anys. Residia a Cadaqués. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Cadaqués.

CALDES DE MALAVELLA


CIRILO HERNANDO HERNANDO

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Montserrat Gaspà Maynou. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

CAMALLERA


JAUME JUSCAFRESA CAMPS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Concepció Estarriola Carreras. Residia a Camallera. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 12 del migdia, a la parròquia de Camallera.

DARNIUS


ÀNGEL PASCUAL ESCOLANO

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Amalia Giménez Pérez i tenia dos fills. Residia a Darnius. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Darnius.

FIGUERES


DOROTEA MOREA PERIANES

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Benigno Cordero Solana i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia del Bon Pastor de Figueres.

GIRONA


ENCARNA SÁNCHEZ LÓPEZ

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Diego Aguilera Bueno. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

AURORA MORESO PALAU

Ha mort als 71 anys. Era vídua d’Antonio Montoya López. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


JOAN SEGUÍ SERRA

Ha mort als 58 anys. Era casat amb Cristina Mercader Regàs. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLERS


VALENTÍ GARDELL FARRÉS

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Ramona Corcoy Dorca. Residia a Llers. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 11 del matí, a la parròquia de Llers.

MAÇANET DE LA SELVA


MIQUEL MASSEGÚ MARTÍ

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Kerima Roger Pinto. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

OLOT


MARIA TERESA SOY BARTRINA

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Josep Torrecabota Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 12 del migdia, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

JOAN SÁNCHEZ CARBONELL

Ha mort als 88 anys. Era vidu de M. Àngels Palomeras Pujolàs i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL


JOSEP DOMÈNECH COLL

Ha mort als 67 anys. Era casat i residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ASCENSIÓN ESCUDERO MONGE

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Lluís Bofill Cané. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS


EMILIO ORTEGA POZO

Ha mort als 76 anys. Era casat i residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

SÍLVIA CAMA MOLANO

Ha mort als 59 anys. Era casada amb Jordi Ferreras. Residia a Sant Joan de Palamós. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

QUIMA CAUPENA GIMENEZ

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Eduard Basat Brunet. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

JAUME MALLOL MARSAL

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Joana Bou Juncosa. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Foixà.

ROSES


PERE RIGAU CARRERAS

Ha mort als 98 anys. Era casat amb Flora Barbarà. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 11 del matí, a la parròquia de Sta. Maria de Roses.

SANT PERE PESCADOR


NEMESI SOLA FRANQUESA

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Maria Gost Vivé i tenia cinc fills. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà

dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere Pescador.

ULLASTRET


JOAN BASSÓ ESTRABAU

Ha mort als 95 anys. Era vidu de Montserrat Tarrats Güell. Residia a Ullastret. La cerimònia se celebrarà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, a l’església parroquial d’Ullastret.

Subscriu-te per seguir llegint