Necrològiques del 26 de març de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

BLANES

ALFONSO MONTAÑO GONZÁLEZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Virtudes Galván Elsel. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Teresa de Blanes.

BREDA

EMMA GARCIA JULIÀ

Ha mort als 30 anys. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Breda.

CALONGE

LISARDO RODRÍGUEZ MINGORANCE

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Justa Rodríguez Martínez i tenia tres fills. Residia a Calonge. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

FIGUERES

JOAN ABULÍ ROCA

Ha mort als 76 anys. Era casat amb Gabriela. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 

del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ENRIC VILAR LORENTE

Ha mort als 31 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CARMEN SORIA HERNÁNDEZ

Ha mort als 86 anys. Era vídua i tenia quatre fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Girona.

SALVI BAGUDANCH TABERNER

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Arbussé Brugada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLANÇÀ

ENRIQUE DÍAZ ALQUEZAR

Ha mort als 87 anys. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà al cementiri de Montjuic de Barcelona.

OLOT

JOSEP BARDERA MAYÀ

Era casat amb Maria Carme Soler de Morell Serrat i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

JOSEP RIBAS COLOMAR

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Florentina Martínez Hernández. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al cementiri de Palamós.

TORTELLÀ

MARIA CARDONA DELGADO

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Masó Planas i tenia tres fills. Residia a Tortellà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 12 del migdia, a l’església de Santa Maria de Tortellà.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

SILVIO BUSCÁ GUARDIOLA

Ha mort als 69 anys. Era solter. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Feliu de Guíxols.

VIDRERES

ISABEL MILÁN MOYA

Ha mort als 63 anys. Era vídua de José Fernández Campos. Residia a Vidreres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

VILOBÍ D’ONYAR

MARIA DE SALAS TURON MASGRAU

Ha mort als 87 anys. Residia a Vilobí d’Onyar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Vilobí d’Onyar.

Subscriu-te per seguir llegint