Necrològiques del 2 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES


NÚRIA PLANA MASBERNAT

Ha mort als 77 anys. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 12 del migdia, al monestir de Sant Pere de Besalú.

LOLA AVELLANA BOADA

Ha mort als 91 anys. Era vídua d’Aleix Jordà Feliu. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASAVELLS


JOSEP CAROL VANCELLS

Ha mort als 71 anys. Era casat amb Paquita Sabrià Munir. Residia a Casavells. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Casavells, Corçà.

ESCLANYÀ


MIQUEL ÀNGEL MARQUÉS DEULOFEU

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Esclanyà. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Esclanyà.

JOANETES


DOLORS VIDAL MASOLIVER

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Josep Masoliver Roca i tenia quatre fills. Residia a Joanetes. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

LES PLANES D’HOSTOLES


MARGARITA CARRERA FARRÉS

Ha mort als 62 anys. Era soltera. Residia a les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a l’església de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

LLORET DE MAR


LOREN BARRIGÓN DOMÍNGUEZ

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Andrés de la Torre García i tenia dos fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar.

PALAFRUGELL


ROSA SERRA RADRESA

Ha mort als 94 anys. Era casada amb Josep Vancells Solés. Residia a Palafrugell. La cerimònia de comiat se celebrarà dimarts, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Palafrugell.

RUPIÀ


ROSA ARMENGOL BOSCH

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Lluís Massanas Avellana. Residia a Barcelona. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Rupià.

SANT FELIU DE GUÍXOLS


MANUEL GARCÍA GARCÍA

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Carmen Boado Camba i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia del monestir de Sant Feliu de Guíxols.

SANT GREGORI


ALBERT CABRERA GISBERT

Ha mort als 91 anys. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, a l’església vella de Sant Gregori.

SARRIÀ DE TER


UBALDA CANTERO TRIGUERO

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Pere Massó Comas. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

Subscriu-te per seguir llegint