Necrològiques del 4 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques.

Necrològiques. / DdG

Redacció

Redacció

Alfons Molins León.

Alfons Molins León. / DdG

AMER


ROSA DURAN VILLAGRASA

Ha mort als 70 anys. Era soltera. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria d’Amer.

ANGLÈS


NARCÍS ANGLADA VILÀ

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Rosa Marcé Font. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

GIRONA


EFRAÍN LÓPEZ PELLICER

Ha mort als 85 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Manresa.

ALFONSO MOLINS LEÓN

Ha mort als 82 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ


ENRIQUE PADROS CABRILLANA

Ha mort als 83 anys. Era casat amb Isabel Arjona Cabello i residia a la Bisbal d’Empordà.

OLOT


DAVID GÓMEZ CASADO

Ha mort als 51 anys. Era casat amb Cristina Soler Torres i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS


EMILIO RODRÍGUEZ GUERRERO

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Conchi Sánchez Sánchez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

VERGES


FRANCISCO RIBAS BACH

Ha mort als 86 anys. Era solter. Residia a Verges. La cerimònia se celebrarà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Julià de Verges.

Subscriu-te per seguir llegint