Necrològiques del 10 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

CASSÀ DE LA SELVA

CARMEN VALL-LLOVERA VERT

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Julian González García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

GIRONA

MN. JOAN SOLÀ TRIADÚ

Ha mort als 95 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la Catedral de Girona.

FRANCESC RODRÍGUEZ MUÑOZ

Ha mort als 86 anys. Era vidu d’Emilia Riquelme Pons. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, a la parròquia de Sant Salvador d’Horta de Girona.

LES PRESES

MARIA ASSUMPCIÓ CURÓS i ROURA

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

OLOT

MARIA TERESA PUIXEU DARNÉ

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Paulino Rigat Juanola i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del migdia, a l’església parroquial de Sant Roc d’Olot.

ENRIC JOU CALVERONS

Ha mort als 78 anys. Era vidu de M. Àngels Segovia González i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Roc d’Olot.

PALAFRUGELL

ROSA MARTÍ ABRAS

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Joan Salvatella Perich. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ANTONIA ELÍAS RUIZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Antonio Tomás Pérez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SANT FELIU DE BUIXALLEU

JOAN MOSOLL VILADELBOSCH

Ha mort als 69 anys. Era casat amb Cèlia Vives Borrell. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Grions de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT HILARI SACALM

ANDRÉS NEVADO PATRICIO

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Isidora Buenavida Lorenzo. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Hilari Sacalm.

SANT JOAN LES FONTS

AMADEU PICART GRABULOSA

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

VILAMALLA

Mª TERESA GALINSOGA CALBÓ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Manel Heras Mayol i tenia sis fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Vilamalla.

Subscriu-te per seguir llegint