Necrològiques de l'11 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Necrològiques

Necrològiques / DDG

CASSÀ DE LA SELVA

CARMEN VALL-LLOVERA VERT

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Julián González García. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

TERESA MALLORQUÍ ESTEVA

Ha mort als 73 anys. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

PACO FERNÁNDEZ LLAMAZARES NIETO

Ha mort als 71 anys. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 6 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

FIGUERES

DRA. MARIA DEL MAR CALVO TERRADES

Era soltera. Residia a Figueres. Va ser incinerada dimarts, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

ALBERT VIÑAS JUANMIQUEL

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Lluïsa Bosch Sala. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

ÀNGEL GARRIGA FONT

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Dolors Boadella Pagès. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LUCÍA ALCAÍDE RAMÍREZ

Ha mort als als 91 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

L’ESCALA

ANA PÉREZ ROMERO

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Sebastián Barragán Puerma. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala.

LES PRESES

MARIA ASSUMPCIÓ CURÓS i ROURA

Ha mort als 79 anys. Era soltera. Residia a les Preses. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí a la parròquia de Sant Pere de les Preses.

MONTAGUT I OIX

TERESA SERRA BANTÍ

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Joan Planella Costa i tenia tres fills. Residia a Montagut i Oix. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Pere de Montagut.

PALAMÓS

ANTONIA ELÍAS RUIZ

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Antonio Tomás Pérez. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

DOLORS RIUS VILA

Ha mort als 73 anys. Era casada amb Francisco Rebarter Gironès. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT JOAN LES FONTS

AMADEU PICART GRABULOSA

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Sant Joan les Fonts. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Joan les Fonts.

TORROELLA DE MONTGRÍ

ANGELINA AGUILERA SEGURA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de José Román Aguilera. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 12 del migdia, al tanatori de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint