Necrològiques del 14 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Josep Marisch i Ferrer

Josep Marisch i Ferrer / DdG

BANYOLES

QUIMETA CONGOST MASÓ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Climent Esteba Pujolràs. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Banyoles.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

YVONNE MARIE J. DROUSIE

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Roger Burlet. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

CERVIÀ DE TER

JOSEP MARISCH i FERRER

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Joaquima Farrés Busquets. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Geís de Cervià de Ter.

GIRONA

LOLO RIBERA CASADO

Ha mort als 73 anys. Era casat amb María Ángeles Morente Giménez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

LLADÓ

RAMON ASPARÓ ANGLADA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Conxita Sagué. Residia a Lladó. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Lladó.

OLOT

JORDI HUGUET LÓPEZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu de Maria Rosa Viñallonga Bachs i tenia dues filles. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia de comiat se celebrarà avui diumenge, a les 11 del matí, a la sala polivalent del cementiri municipal d’Olot.

PALAMÓS

LOLA PADILLA ORTIZ

Ha mort als 77 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MARIA VALLBONA SOBRERROCA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Cosme Puigdemont Teixidor. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSEP GUSÓ SARQUELLA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Josefina Planas Barris. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

VILABERTRAN

AMALIA ORTEGA BONILLA

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Elías Fernández Bellido i tenia tres fills. Residia a Vilabertran. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la funerària Vicens de Figueres.