Necrològiques del 15 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Maria Orellana Solé

Maria Orellana Solé / Redacció

CERVIÀ DE TER

JOSEP MARISCH i FERRER

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Joaquima Farrés Busquets. Residia a Cervià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Genís de Cervià de Ter.

FIGUERES

ROBERTO GARCIA ORTIZ

Ha mort als 71 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

RICARDO GUALDA RUIZ

Ha mort als 52 anys. Tenia un fill i residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

L’ESCALA

DAVID TEIXIDOR ALUART

Ha mort als 81 anys. Tenia tres fills i residia a l’Escala.

PALAMÓS

LOLA PADILLA ORTIZ

Ha mort als 77 anys. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

SALT

FRANCISCO CONCEPCIÓN NÚÑEZ

Ha mort als 94 anys. Era vidu d’Ángeles González Ortiz. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE BUIXALLEU

MARIA FONTANELLAS ARENAS

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Xamaní Sureda. Residia a Sant Feliu de Buixalleu. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Gaserans de Sant Feliu de Buixalleu.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

NORMA GRANELL DÍAZ

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Salvador Ferrer Comas i tenia una filla. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT FELIU DE PALLEROLS

MARIA VALLBONA SOBRERROCA

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Cosme Puigdemont Teixidor. Residia a Vilanna, Bescanó. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Feliu de Pallerols.

SANT PERE PESCADOR

GRÀCIA RODÀ VILÀ

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Leandre Font Costa i tenia una filla. Residia a Sant Pere Pescador. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Pere Pescador.

SANT VICENÇ DE CAMÓS

ROSA LLEAL PLANTÉS

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Anicet Sala Compte. Residia a Sant Vicenç de Camós. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Camós.

SANTA COLOMA DE FARNERS

CARME BORREGO PADRÓS

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Boada Latorre i tenia dos fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SARRIÀ DE TER

CÈLIA GARRIGA PINTO

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Lluís Andrés Gayolà. Residia a Sarrià de Ter. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pau de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JOSEP GUSÓ SARQUELLA

Ha mort als 92 anys. Era vidu de Josefina Planas Barris. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Genís de Torroella de Montgrí.

Subscriu-te per seguir llegint