Necrològiques del 16 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ALBONS

CATALINA HERRERA FAUSELLAS

«De Can Coloma»

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joaquim Coloma Hostench i tenia dos fills. Residia a Albons. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia d’Albons.

AVINYONET

JORGE ANDRÉS VIEDMA ÁLVAREZ

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Maria Àngels Duran i tenia dos fills. Residia a Avinyonet. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

CALDES DE MALAVELLA

MONTSERRAT GASQUET SOLÀ

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Leandre Gelabert Masgrau. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Caldes de Malavella.

FIGUERES

FELIP FRIGOLA TORRENT

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Josefina Reviriego Mallol i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a l’església de Sant Pere de Figueres.

GIRONA

JOSEP REIXACH CASES

Ha mort als 84 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

OLOT

RAFAEL GARCÍA REYES

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Dolores Camargo Mármol i tenia cinc fills. Resdia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 11 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

SEBASTIÁN CONTRERAS GARCÍA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Encarnación Jiménez García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

SALT

TONI ANGULO VILLEGAS

Ha mort als 57 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

JOAN FERNÁNDEZ GUILLEM

Ha mort als 57 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT VICENÇ DE CAMÓS

ROSA LLEAL PLANTÉS

Ha mort als 90 anys. Era vídua d’Anicet Sala Compte. Residia a Sant Vicenç de Camós. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Vicenç de Camós.

SILS

PRIMITIVA SERRANO ORTIGOSA

Ha mort als 77 anys. Era casada amb Juan Pedro Carnicer Asensio i tenia quatre fills. Residia a Sils. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Sils.

TORROELLA DE MONTGRÍ

JAUME MITJÀ TORRENT

Ha mort als 90 anys. Era solter. Residia a Torroella de Montgrí. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori de Torroella de Montgrí.

TOSSA DE MAR

ROSA CANTENYS ZARAGOZA

Ha mort als 66 anys. Era casada amb Jaume Salles Semi i tenia dos fills. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint