Necrològiques del 17 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Josep Maria Terricabras

Josep Maria Terricabras / Redacció

BEGUR

CÁNDIDO PENIZA BAZ

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Cándida Martínez Vicente. Residia a Begur. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Begur.

FIGUERES

JORDI PORXAS ROIG

Ha mort als 68 anys. Era casat i tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de la Immaculada i Sant Pau de Figueres.

OLOT

CARME CABALLERO BRONCANO

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Jaume Ordeix Riera i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 12 del migdia, a l’església de Sant Esteve d’en Bas.

PALAFRUGELL

SEBASTIÁN CONTRERAS GARCÍA

Ha mort als 82 anys. Era casat amb Encarnación Jiménez García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALAMÓS

ALBERT JUANALS SABALLS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Pastor Alcaraz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

TONI ANGULO VILLEGAS

Ha mort als 58 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

AURORA FREIXA COLL

Ha mort als 86 anys. Era casada amb Joan Noguera Areñas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT ANTONI DE CALONGE

MARIA TERESA VENTURA PALLEJÀ

Ha mort als 77 anys. Era vídua de Domingo Pereira Vidal i tenia quatre fills. Residia a Sant Antoni de Calonge. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge.

SANT CLIMENT SESCEBES

BERNABÉ DURÁN MELGAR

Ha mort als 76 anys. Era solter. Residia a Sant Climent Sescebes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Climent Sescebes.

Subscriu-te per seguir llegint