Necrològiques del 18 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES

JUANA VIVANCOS PEDROSA

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Enrique Comellas Puig. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà demà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

FOIXÀ

PAQUITA SALA JUHERA

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Joan Vidal Sala. Residia a Foixà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Foixà.

GIRONA

JOSEP-MARIA TERRICABRAS NOGUERAS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Montserrat Martínez Targa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Josep-Maria Terricabras

Josep-Maria Terricabras / .

L’ESCALA

PILAR TAPIA FERRAN

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Joan Callol Lluis. Residia a l’Escala.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

DOLORES BENÍTEZ COCINERO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Francisco Hidalgo Cabrillana. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

LLANÇÀ

AGUSTÍ BOADA FERRUZ

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Antonieta Subirats Cardoner i tenia dues filles. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Vicenç de Llançà.

PALAMÓS

ALBERT JUANALS SABALLS

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Pastor Alcaraz. Residia a Palamós.

SALT

MARIA DOLORS CODINACH MASDEU

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Joan Taulé Rigau. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Subscriu-te per seguir llegint