Necrològiques del 20 d'abril de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ARBÚCIES

MARTÍ PIBERNAT ARMENGOL

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Roser Pujolras Permanyer. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

BESALÚ

MIQUEL BOSCH BALATEU

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Maria Teresa Font Mariano. Residia a Besalú. La cerimònia serà avui dissabte, a les 10 del matí, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CABANELLES

MERCÈ PRUJÀ RICART

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Juan Vila Serradell i tenia tres fills. Residia a Cabanelles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Cabanelles.

FIGUERES

ALEXANDRA CAROLINA VILLALOBOS MANZANERO

Ha mort als 49 anys. Tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, al tanatori Àltima de Figueres.

FORNELLS DE LA SELVA

BUBY PARERA-NIETO MEANA

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Concepció Perich Busquets. Residia a Fornells de la Selva.

GIRONA

MARIA ROSA ALSINA AULET

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Pere Esteva Puig. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

HOSTALRIC

FRANCISCO BARAZA SOLER

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Montserrat Funayet Auladell. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria dels Socors d’Hostalric.

PALAFRUGELL

ISABEL FIEGO CRUZ

Ha mort als 80 anys. Era vídua de Jaume Turón Vázquez. Residia a Palafrugell. La cerimònia serà avui dissabte, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori de Palafrugell.

PERALADA

AMELIA MÈNDEZ MALLÉN

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Pío Luis García Plaza i tenia tres fills. Residia a Peralada. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Peralada.

SALT

JOSEP CASAS TARRÉS

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Mercè Esteva Comas. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA ROSA DESPUIG AMALRICH

Ha mort als 84 anys. Era casada amb Lluís Ribas Peracaula. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.

Jaume Salvatella

Jaume Salvatella / .

VILAFRESER

JAUME SALVATELLA BATLLORI

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Maria Bosch Bosch. Residia a Vilafreser. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de Vilafreser.

Subscriu-te per seguir llegint