Necrològiques del 22 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Josep Palacios Carles

Josep Palacios Carles / DdG

BANYOLES

JORDI CASADEMONT COSTA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Figa Carreras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

DOMINGO VERGE PRADES

Ha mort als 83 anys. Era vidu de Teresa Abella Bel i tenia una filla. Residia a Castellfollit de la Roca. La cerimònia de comiat se celebrarà en la intimitat de la família.

FIGUERES

CRISTÓBAL SUAREZ PÉREZ

Ha mort als 93 anys. Era casat amb Amalia Ojeda. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 11 del matí, al tanatori Àltima Figueres.

GIRONA

JOSEP PALACIOS CARLES

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Montserrat Boix Espuña. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

L’ESCALA

JULIA SERRA NEGRE

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Marcial Bonmatí Carrio. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

PABLO COLOMER FERRER

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Marta Font Visellach. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

LLAGOSTERA

JOSEFA DÍAZ COLOMERA

Ha mort als 100 anys. Era vídua d’Onofre Álvarez Álvarez. Residia a Palafrugell - Llagostera. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 5 de la tarda, al tanatori de Llagostera.

PALAFRUGELL

LOLI BERRIO GARCÍA

Ha mort als 75 anys. Era casada amb Francisco Álvarez Arjona. Residia a la Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

PALAMÓS

PERE FIGUERAS XUCLÀ

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Roser Hernández Vila. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

ROSES

ROSA MARI LARRODE MARTÍNEZ

Ha mort als 62 anys. Era vídua de Pedro García Asensio. Residia a Roses. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

MARIANA ACEDO DÍAZ

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Juan López Gallardo i tenia tres fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 4 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANTA PAU

CONXITA FIOL JORDÀ

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Bagué Gassó i tenia dues filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

SERINYÀ

MARIA DOLORS BADIA BOSCH

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Joan Massaguer Carreras. Residia a Serinyà. La cerimònia se celebrarà avui dilluns, a 2/4 de 5 de la tarda a la parròquia de Serinyà.

Subscriu-te per seguir llegint