Necrològiques del 23 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimarts

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

JORDI CASADEMONT COSTA

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Maria Figa Carreras. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

DANIEL SOLER BADOSA

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Dolors Costa Riera. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

JUAN JOSÉ FONTALBA GÓMEZ

Ha mort als 74 anys. Era solter. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

MARIA GIRONÈS SALA

Ha mort als 101 anys. Era vídua de Joan Carreras Expósito. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

CANET D’ADRI

MANUEL DE JESÚS GÓMEZ

Ha mort als 80 anys. Era vidu de Carmen Sicilia González Ronceria. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 10 del matí, a l’església parroquial de Sant Gregori.

GIRONA

MARIA CONCEPCIÓ VIÑAS TARRÉS

Ha mort als 95 anys. Era vídua de Santiago Comet Brunet. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimecres, a les 11 del matí, a la parròquia del Mercadal de Girona.

L’ESCALA

JULIA SERRA NEGRE

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Marcial Bonmatí Carrio. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LA BISBAL D’EMPORDÀ

PAU COLOMER FERRER

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Marta Font Visellach. Residia a la Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Bisbal d’Empordà.

OLOT

DOLORS MARTÍN RIERA

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Francisco Paredes Arjona i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Pere Màrtir d’Olot.

PORTBOU

ISABEL PAU BUDÓ

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Josep Cane Nadal. Residia a Portbou i Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Àltima de Llançà.

SALT

ISABEL GÓMEZ GARCÍA

Ha mort als 81 anys. Era vídua de Manuel Brun Ramón. Residia a Salt. La cerimònia de comiat se celebrarà avui dimarts, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

NARCÍS GARRIGA HERNÁNDEZ

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Dolores Sánchez Medina i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

SANT JULIÀ DE RAMIS

PAQUITA AYMERICH ARMENGOL

Ha mort als 87 anys. Residia a Sant Julià de Ramis. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

VILAJUÏGA

ENRIC LLANES BELMAR

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Dolores Turias Pous. Residia a Vilajuïga. La cerimònia se celebrarà avui dimarts, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Vilajuïga.

Subscriu-te per seguir llegint