Necrològiques del 28 d'abril de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AMER

PRUDEN ARANDA MANZANARES

Ha mort als 82 anys. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

CADAQUÉS

JOSÉ LUIS LANDA ALLUE

Ha mort als 78 anys. Tenia dos fills i residia a Cadaqués.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

NOA GONZÁLEZ MORENO

Ha mort als 16 anys. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

CORNELLÀ DEL TERRI

MARÍA ANTONIA MORENO RODRÍGUEZ

Ha mort als 76 anys. Era vídua de Miquel Paz Domínguez. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 2 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

GIRONA

CATALINA ESTRACH FÀBREGA

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Cufí Cotrina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

TERESA VERGÉS PRAT

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Josep Sala Espona. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

JOSÉ VALENCIA FRANCO

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Dolores Romero Corbillo. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

L’ARMENTERA

ENGRÀCIA CASADEVALL CLOTAS

Ha mort als 83 anys. Era vídua d’Estanislao Rubió Zurita. Residia a Barcelona/L’Armentera. La cerimònia se celebrà ahir dissabte, a les 7 de la tarda, a la funerària Àltima de Figueres.

LLAGOSTERA

EMÍLIA PIELLA JUFRÉ

Ha mort als 80 anys. Era vídua d’Enric Verdaguer. Residia a Llagostera.

MAÇANET DE CABRENYS

JOAN PALOMERAS i PUNTUNET

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Maria Figa i Custojà i tenia quatre fills. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Maçanet de Cabrenys.

PALAFRUGELL

EMÍLIA BAGUDA FERRER

Ha mort als 98 anys. Era soltera i residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES

MIQUEL COMPTE PALOU

Ha mort als 78 anys. Era casat amb Magdalena Martí Boadella. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Roses.

SALT

NURI GARROTE AYLLÓN

Ha mort als 80 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

MARIA DOLORS SERRA PADROSA

Ha mort als 91 anys. Era soltera i residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Cugat de Salt.

Maria Dolors Serra Padrosa

Maria Dolors Serra Padrosa / Redacció

SANT GREGORI

XEVI CAPELL MAURICI

Ha mort als 62 anys. Era casat amb Inés Dalmau Pujol i residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a la 1 del migdia, a la parròquia de Sant Gregori.

SANT HILARI SACALM

ESPERANÇA VERDOLET CROUS

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Permanyer Tarrats. Residia a Sant Hilari Sacalm. La cerimònia se celebrarà avui diumenge, a les 10 del matí, a la parròquia de St. Hilari Sacalm.

Subscriu-te per seguir llegint