Necrològiques del 3 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES

ENRIQUETA ESCARPENTER TORRENT

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Jerez Cervantes. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BESALÚ

ANA MARÍA MEDINA GONZÁLEZ

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

CANET D’ADRI

CARME RUBIROLA ESTEBA «La mossa de Can Caballé»

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Lluís Rigat Buixasa. Residia a Canet d’Adri. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Canet d’Adri.

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

SECUNDARIO BRAMON FIGUERAS

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Joaquima Ribas Mas. Residia a Castelló d’Empúries. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

FIGUERES

CARMEN FARIZO ESCOBAR

Ha mort als 90 anys. Era vídua Mariano García de Andrés, tenia tres fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

FRANCISCA CARMONA GARCÍA

Ha mort als 97 anys. Era víuda de Torcuato Fernández Pedrosa. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SEBASTIÁN VELA ROSA

Ha mort als 71 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA COMPANY MELCIÓ

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALBERT PRIETO CURT

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marina Casals Subirà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

JORDI GUSSINYER CANADELL

Ha mort als 90 anys. Era vidu de Lluïsa Triviño Andújar, tenia una filla. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 10 del matí, a la parròquia del Santíssim Salvador de Castellfollit de la Roca.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOAQUIM MASÓ SOLER

Ha mort als 64 anys. Era casat amb M. Àngela Ferrer Sala i tenia dos fills. Residia a Les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

MAÇANET DE LA SELVA

LLUÍS PARÉS PONS

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Pilar Mateu Garriga. Residia a Maçanet de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Llorenç de Maçanet de la Selva.

PALAFRUGELL

OLGA BOSCH PUMAROLA

Ha mort als 55 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

PALS

ÀNGELA GELI REIG

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Lluís Corominas Bohigas. Residia a Pals. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Pere de Pals.

PALAU SAVARDERA

Salvador Soler Alabau

Ha mort als 86 anys. Era casat amb Teresa Prats. Residia a Palau Saverdera. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11 del matí, a la Parròquia de Palau Saverdera.

SANT FELIU DE GUÍXOLS

LOLITA LLOVERAS ALEMANY

Ha mort als 95 anys. Era soltera. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia religiosa se celebrarà avui divendres, a les 16.30 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

TOSSA DE MAR

JOSEFA PINOS NARANJO

Ha mort als 87 anys. Era vidua de Manuel Paz Espinosa, tenia una filla. Residia a Tossa de Mar. La cerimònia se celebrarà avui divendres, a les 11.00 de la matí, a la capella del cementiri de Tossa de Mar.

Subscriu-te per seguir llegint