Necrològiques del 4 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

MARIA BIOSCA CABALLER

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Ramon Xifra Vilagran. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 d’1 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BLANES

ENRIQUETA ESCARPENTER TORRENT

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Josep Jerez Cervantes. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

BESALÚ

ANA MARÍA MEDINA GONZÁLEZ

Ha mort als 69 anys. Era soltera. Residia a Besalú. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al Monestir de Sant Pere de Besalú.

GIRONA

AMALIA GONZÁLEZ MORILLO

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Carlos Fernández Rodríguez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

ANGELINA COMPANY MELCIÓ

Ha mort als 100 anys. Era vídua de Joan Amargant Arbat. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

ALBERT PRIETO CURT

Ha mort als 89 anys. Era vidu de Marina Casals Subirà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

LES PLANES D’HOSTOLES

JOAQUIM MASÓ SOLER

Ha mort als 64 anys. Era casat amb M. Àngela Ferrer Sala i tenia dos fills. Residia a Les Planes d’Hostoles. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a l’església parroquial de Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles.

OLOT

CARME NOGUÉ CODINA «Carmelita»

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Joan Oliveras Masdemont i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte a les 12 del migdia, a la capella del cementiri municipal d’Olot.

PALAFRUGELL

OLGA BOSCH PUMAROLA

Ha mort als 55 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, al tanatori de Palafrugell.

QUART

NÚRIA MASSA TORMO

Ha mort als 93. Era casada amb Pere Puig Punsí. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

SANTA COLOMA DE FARNERS

ROSA SILVA PICADO

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Crisanto Salgado Silva. Residia a Santa Coloma de Farners. L a cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.

SARRIÀ DE TER

DOLORS VILA TARRÉS

Era vídua de Josep Maria Ramos Bofill. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.

TORROELLA DE FLUVIÀ

PERET BOSCH JULIA

Ha mort als 93 anys. Residia a Torroella de Fluvià. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Torroella de Fluvià.

VILAFANT

JOSEP VILA I GRANES

Ha mort als 91 anys. Era vidu i tenia un fill. Residia a Vilafant. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del migdia, a la parròquia de Sant Jordi Desvalls.

Subscriu-te per seguir llegint