Necrològiques del 17 de maig de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

AGULLANA


Margarita Agustí Barnadas 

Ha mort als 96 anys. Era vídua d’Enric Burgas Rabasa i tenia un fill. Residia a Agullana. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres.

ARBÚCIES


Margarita Rifà Clopés

Ha mort als 99 anys. Era vídua de Lluís Xifré Costa. Residia Arbúcies. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

CASSÀ DE LA SELVA


Rossend Pi Maynau

Ha mort als 72 anys. Era casat amb Maria Bosch Fuyà. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.  

GIRONA


Jesús Sitjà Palé 

Ha mort als 75 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dissabte, a les 10 del matí, a l’asil de les Germanetes dels Pobres de Girona.

JOANETES

MANEL BARCONS VILA

Ha mort als 85 anys. Era solter. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Sant Romà de Joanetes.

MAÇANET DE CABRENYS


Joan Serrat Verdaguer 

Ha mort als 92 anys. Era casat amb Rosa Colls Planas. Residia a Maçanet de Cabrenys. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a la parròquia de Maçanet de Cabrenys.

OLOT


Dolors Bosch Cros  

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Josep Cargol Rovira i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

Rafael Rodríguez Hidalgo 

Ha mort als 70 anys. Era casat amb María Dolores Sánchez Quintana i tenia cinc fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà divendres, a 2/4 de 12 del migdia, a la sala polivalent d’Olot. 

PORQUERES


Antonio Ramírez Morales

Ha mort als 85 anys . Era casat amb Maria Dolors Trinch Garriga. Residia a Porqueres. La cerimònia se celebrarà divendres, a les 12 del migdia, al tanatori de Banyoles.  

SANTA COLOMA DE FARNERS


Antonia Orellana Méndez

Ha mort als 77 anys. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà dissabte, a 2/4 de 12 del migdia, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.